NorStellas oppgave er å bidra til digitaliseringen av Norge gjennom å være en nøytral møteplass som aktivt bidrar til økt samhandling på tvers av næringer, sektorer og profesjoner.
Problemer med visningen? Åpne i nettleser
 
 
 
 
 
 

VI TILLATER OSS Å MINNE OM SAMHANDLINGSARENAEN #13

I god Samhandlingsarena-ånd legger vi opp til noen spennende innledende lyntaler i kombinasjon med god anledning til debatt/nettverksarbeid. Vi ser på hvordan vi i Norge kan bruke noe av det de har gjort i gov.uk når man skal utvikle gode digitale tjenester fra A til Å. Etter innledende lyntaler og demo deler vi oss i små grupper og kjører Lean Coffee rundt de utfordringene som oppfattes som mest krevende for det offentlige Norge. 


Vi lover 4 interessante timer med gode diskusjoner!

 
LES MER OG PÅMELDING
 
 
 
 

MIXED FORVIRRING!

Vi har sakset følgende fra Helge Skriverviks blogg:

Problemet med AI er mennesker" skrev MIT Sloan Management Review forleden. AI serverer store muligheter, mye forvirring og mange skuffelser. Machine Learning er mindre forvirrende, men like utfordrende. Så kommer DL, BI, BD, VR, AR og MR - alle med ivrige leverandører i ryggen som mener å ha verdens viktigste nyvinning å tilby.

 
LES MER
 
 
 
 

DEN LANGE NATTEN

Jeg har i løpet av det siste året skrevet mye om disrupsjon og tempo. Her om dagen slapp jeg skuldrene litt ned da jeg leste Bente Solli Storehaugs refleksjoner knyttet til valgkampen. Dette skyldtes ikke valgkampen, men at endringer over natten gjerne skjer i et 10 – 15 års perspektiv.

 

 
LES MER
 
 
 
 

LYST PÅ  EN TIME EKSTRA HVERT DØGN, SOM DU KAN BRUKE TIL HVA DU VIL?

Alle har en eller annen gang ønsket at døgnet har flere timer. Det er så mye vi skulle ha gjort, men rekker det ikke! Hvordan kan det ha seg at vi har så liten tid, til tross for at vi har flere tidsbesparende hjelpemidler enn noen gang i historien? Hvorfor er det sånn at noen også tilsynelatende får tid til alt, mens andre utretter lite?

 
LES MER
 
 
 
 
 
 
 
følg oss
 
global   fb   twt   in
del
 
del
 
fb tweet
 
fb videresend
NORSTELLA (FOUNDATION FOR E-BUSINESS AND TRADE PROCEDURES, Postboks 70, 1371 ASKER.
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
 
 
                                 
Del nyhetsbrevet på Facebook
Tweet