NorStellas oppgave er å bidra til digitaliseringen av Norge gjennom å være en nøytral møteplass som aktivt bidrar til økt samhandling på tvers av næringer, sektorer og profesjoner.
Problemer med visningen? Åpne i nettleser
 
 
 
 
 
 

PLANER 2018

Flere av dere har antagelig lagt merke til at vi flyttet NorStella Nye Muligheter; denne gang med fokus på Mixed Reality til februar. Årsakene til dette er flere. Den viktigste er at det i januar er en delegasjon over til USA for å få med seg det hotteste av det hotte av nye teknologiske muligheter.

Deltar du på konferansen vil du kunne få din del av dette! Påmelding via www.norstella.no.

 

Av andre planer for 2018 kan nevnes en ny samhandlingsarena på våren. Tema her blir noe med eHelse. Meld deg som medlem eller følg med på vårt nyhetsbrev for flere detaljer.

 

Vi tar også mål av oss til å arrangere en noe med fokus på kommune tidlig på høsten. Dette er en oppfølger av vår aktivitet rundt den digitale K+kommunen. Her har vi planer om å bryte oss ut av Oslo gryta og dra nordover. Hvor langt vet vi ikke enda, men minimum til Troms fylke.

 

Tar du en titt på våre hjemmesider (www.norstella.no) vil du se en samlet oversikt over vår aktivitet de neste 12 månedene på vår aktivitetskalender.

 

Sees vi til faglig nyttig nettverksaktivitet?

 
 

ER DU KLAR FOR IOT (INTERNET OF THINGS)?

Miljøet rundt MIT og Sloan har fremsatt følgende påstand: Innen 2020 vil mer enn halvparten av alle nye tjenester, forretningsprosesser og systemer innbefatte bruk av IoT (Internet of Things). 

Hvis dette er din halvpart så er det på sin plass å spørre om du er klar. Hva innebærer det i tilfelle å være klar for IoT. Dersom du positivt kan bekrefte følgende forhold er du langt på veg. Les mer om hva du må bekrefte her.

 
LES MER
 
 
 
 

LEAN COFFEE METODEN 

k Tenk deg gruppen rundt et kaffebord glødende opptatt av hvert sitt område.

Her trengs struktur! 

 
LES MER
 
 
 
 

VELLYKKET OG POSITIVT!

I overkant av 80 mennesker responderte med påmelding da Difi og NorStella inviterte til samling. 

Fokus var standarder som suksessfaktor for å nå kongerikets digitale mål.

 

Vi hadde plukket ut to sentrale områder; brukerorientering og digitale arbeidsformer. Utgangspunktet var de 18 anbefalingene fra gov.uk.

 
LES MER
 
 
 
 

EGEN QUIZ! 

I alt for liten grad tar vi oss tid til alvorlige samtaler med oss selv. Kanskje fordi vi ikke vet hva vi skal snakke eller spørre om. Kanskje avholder vi oss fra selvransakelsen også fordi vi vet at vi ikke vil like svaret.

 

Harvard Business Review har jevnlig artikler om strategi og tilgrensende tema. Vi stoppet forleden opp ved 5 spørsmål du bør stille deg selv om virksomhetens strategi (HBR 2015)

 
LES MER
 
 
 
 
 
 
 
følg oss
 
global   fb   twt   in
del
 
del
 
fb tweet
 
fb videresend
NORSTELLA (FOUNDATION FOR E-BUSINESS AND TRADE PROCEDURES, Postboks 70, 1371 ASKER.
 
Endre dine opplysninger | Meld deg av e-postlisten
MailMojo
 
 
Tweet